Ine Clasquin de Waal

mikro

Heb zojuist de website bekeken en mezelf meteen aangemeld. Wat een verademing…een duidelijke site met geen overbodige informatie, maar duidelijk en voor iedereen helder en te begrijpen. Mijn complimenten! Als de service net zo goed afgestemd is als de website beloofd…dan mag ik jullie absoluut -al- 5 sterren geven.

Rolien

mikro

Doordat de panty moeilijk aan en uitgaat draag ik meestal kousen tot mijn lies maar nu de panty behandeld is kan ik deze makkelijker aan en uit en kan ik ook een keer zonder werkhandschoenen naar het toilet om de panty weer op te hijsen. Ik draag klasse 2 voor lipoedeem.  de armkous en een paar tot mijn lies worden ook … Read More

fam. Heldens

mikro

Eerst twijfelden we, maar door de fijne uitleg filmpjes en de goede telefonische service hebben we besloten het toch te proberen. en inderdaad het resultaat werkt geweldig. mijn vrouw heeft mijn hulp niet meer nodig!

Jo

mikro

De kousen gaan na de behandeling makkelijker aan en uit. Ben 87 en kan het zonder hulp van anderen.

Annie

mikro

Ik kreeg het via een vriendin te horen die het ook een behandeling had laten doen. Mijn volgende paar laat ik ook weer doen.

Peter

mikro

SUPER! Het werkt ECHT. Kan het iedereen aanraden.

Els

mikro

Het werkt echt FANTASTISCH. Nadat ik de hazoo behandeling heb laten doen bij hazoo kan ik zelf de steunkousen weer zelfstandig aan!