Kunnen de elastische kousen die ik nu draag ook worden behandeld?
Dat is geen probleem. Voor de behandeling maakt het niets uit of het nu je bestaande of nieuwe kousen zijn.

Ik heb een armkous. Kan die ook worden behandeld?
Ja dat kan zeker! Alle voorkomende soorten en klasse van elastische kousen kunnen wij behandelen. Denk aan armkousen, kniekousen, lieskousen, steunpanty’s, etc.

Hoe komen mijn elastische kousen bij jullie?
Na de aanmelding via onze website ontvang je de hazoo envelop thuis. In deze envelop hebben wij een retour envelop bijgevoegd welke is voorzien van ons Antwoordnummer.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland zijn bij ons € 3,95.

Wat zijn de kosten?
Dat is natuurlijk afhankelijk van welke soort kousen je behandeld wilt hebben. De meeste kousen die we binnen krijgen zijn de kniekousen. Een behandeling voor deze kousen kost € 19,95 per paar. Voor de overige kousen verwijzen we je naar: prijzen

Heb ik nog een hulpmiddel nodig?
Dit is voor iedereen anders. De behandeling zorgt ervoor dat het stof makkelijker over elkaar glijdt. De een heeft daarna geen hulpmiddel meer nodig waar de ander het prettig vind om er wel nog mee te werken. We willen voor beide het resultaat, dat het makkelijker gaat.

Hoe zit het met de pasvorm van mijn kousen na de hazoo behandeling?
Testen, testen en nog eens testen. Dit is wat wij gedaan hebben om er zeker van te zijn dat de pasvorm van je kousen na de behandeling nog net zo is als voor de behandeling.

Hoe zit het met de elasticiteit van mijn kousen?
Testen, testen en nog eens testen. Dit is wat wij gedaan hebben om er zeker van te zijn dat de elasticiteit van je kousen na de behandeling nog net zo is als voor de behandeling.

Hoe zit het met de ondersteuning van mijn kousen?
Testen, testen en nog eens testen. Dit is wat wij gedaan hebben om er zeker van te zijn dat de ondersteuning van je kousen na de behandeling nog net zo is als voor de behandeling.

Gaan mijn elastische kousen afzakken?
De kousen die voor de behandeling niet afzakken zullen dit ook niet gaan doen nadat ze de hazoo behandeling hebben gekregen. Kousen die wel al afzakken, blijven dit ook na de behandeling doen. De hazoo behandeling heeft dus geen invloed hierop.

Hoe lang duurt een hazoo behandeling?
Na ontvangst van jouw kousen gaan we direct aan de slag met onze hazoo behandeling. Deze werkt volgens een 1-2-3 systeem (wassen-coaten-drogen) en heeft een verwerkingstijd van 5 tot 7 werkdagen. Aansluitend sturen wij ze weer per post naar je toe.

Is de behandeling na het wassen nog aanwezig?
Jazeker! Na stap 3 (drogen) in het systeem nestelt de coating zich om de stof heen en is niet meer oplosbaar in water. Wassen kan dus daardoor zo vaak als je wilt.

 

Moet ik mijn elastische kousen vaker laten behandelen?
Nee dat is niet nodig. Het is een éénmalige behandeling en de levensduur hiervan is gelijk aan de levensduur van jouw kousen.

Moet ik een speciaal wasmiddel gebruiken?
Voor de hazoo behandeling hoef je geen speciaal wasmiddel te gaan gebruiken. Je kunt de wasvoorschriften van de fabrikant gewoon blijven aanhouden.

Kan ik mijn kousen bij jullie afgeven?
Natuurlijk kan dat, maar de makkelijkste weg loopt toch via onze website. Meld je daar even aan en je ontvangt vervolgens de hazoo envelop met alle instructies thuis. Lekker makkelijk toch?

Waar zitten jullie gevestigd?
Ons adres is: Broekweg 20, 6114 RP Susteren, Nederland.

Hoe kan ik mijn elastische kousen aanmelden voor een hazoo behandeling?
Wij zouden hazoo niet zijn, als we het jouw niet makkelijk maken. Klik daarom hier om je aan te melden.

Hoe krijg ik mijn kousen weer terug?
Na de hazoo behandeling krijgen ze nog een laatste check voor vertrek. Dan gaat de postbezorger van PostNL ervoor zorgen dat ze weer bij je thuis komen.

Ik heb een gevoelige huid, kan ik allergische reacties krijgen van de hazoo behandeling?
De hazoo behandeling is een onomkeerbare behandeling. Dit wil zeggen dat na het drogen de coating niet meer oplosbaar is in water. Hierdoor is de kans op een allergische reactie met jouw huid vrijwel uitgesloten.

Hebben jullie acties?
Soms geven wij cadeautjes weg! Volg daarvoor Onno van hazoo op Facebook en hij houdt je op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en leuke bijzonderheden.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?
Jazeker kan dit. Afhankelijk van jouw aanmelding en adres binnen de EU. We moeten dan wel de verzendkosten eventjes aanpassen. Bestellingen buiten de EU bekijken we per situatie.

Wat zit er in de hazoo envelop?
In de hazoo envelop, die je ontvangt na aanmelding, zit o.a. een instructiekaart ‘Wat nu te doen?’, de factuur, een plastic zakje met jouw NAW gegevens en de retourenvelop.

Hoe gaat de betaling?
In de hazoo envelop hebben we de factuur gestopt. Nadat je jouw kousen met de bijgeleverde retourenvelop naar ons hebt toegezonden maak je het bedrag op de factuur aan ons over.