Hé halloo..

Wat ontzettend fijn dat je er ook voor kiest om jouw elastische kousen door ons te laten behandelen. Met als resultaat dat het aan- en uittrekken makkelijker gaat.

'Makkelijk' we laten het óveral terugkomen. Zo ook in het aanmelden. We vragen je jouw gegevens hieronder in te vullen om zo jouw aanmelding compleet te maken. Als je alle vragen hebt ingevuld klik je op de button 'AANMELDEN'.

Na 'de klik op de knop' krijg je een berichtje ter bevestiging. Tegelijkertijd ontvangen wij jouw aanmelding en gaan er direct mee aan de slag.
Binnen een paar dagen ontvang je de hazoo envelop thuis. Hierin zit een instructiekaart 'Wat nu te doen?' Op deze instructiekaart hebben we precies vermeld hoe de verzending van de kousen in z'n werk gaat.


  • Als consument respecteren we natuurlijk al jouw rechten. Zo ook het recht op 30 dagen herroeping van jouw bestelling. Maar je begrijpt vast dat dit iets moeilijker is als we het hebben over een onomkeerbare behandeling. Om meteen met de behandeling te beginnen zodra jouw kousen bij ons binnen komen, zullen we je om een akkoord moeten vragen.
  • Heb je ons Privacybeleid al gelezen of wil je het graag nog een keer lezen? Klik onder de aanmeldbutton op 'Privacybeleid'
klanten hazoohazzo - help?

Klik op 'Privacybeleid' en lees daar hoe wij jouw privacy hebben geregeld.
Bij hazoo vinden we het belangrijk dat met jouw persoonlijke gegevens zorgvuldig moet worden omgegaan.
Alle gegevens worden bij hazoo dan ook vertrouwelijk behandeld.

Mochten er vragen zijn over het bovenstaande aanmeldformulier, laat het ons weten.